Everything about istanbul da 30 günlük hava durumu

Wiki Article

Saat seventeen.00'den itibaren zorunlu olmadıkça trafiğe çıkmayalım" tavsiyesinde bulundu. Yerlikaya dün yaptığı bir diğer paylaşımda "Saat eighteen.00'den itibaren ilimizde etkisini artırması beklenen fileırtına, karla karışık yağmur ve kar yağışı nedeniyle motosiklet, elektrikli scooter ve motokuryelerin trafiğe çıkışlarına izin verilmeyecektir" paylaşımında da bulundu. Beklenen kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle de Sabiha Gökçen Havalimanı'nda dün saat 17.00 itibariyle uçuşlarda yüzde 20 azaltmaya gidileceği açıklandı. Öte yandan dün sabah saatlerinden itibaren karla karışık yağmur ve lodosun etkili olduğu İstanbul'da kentin yüksek kesimlerinden sonra şehir merkezinde de beklenen kar yağışı etkisini gösterdi

İstanbul'un ani hava değişimine hazırlıklı olmak için tahmini hava durumlarından yararlanmak gerekir. Bu amaçla sitemizde yer alan haftalık ve ninety günlük hava durumu tahminlerine göz atabilir, aksaklıkları baştan engelleyebilirsiniz.

Bu siteler, meteorolojik verileri ve hava durumu modellerini kullanarak, İstanbul için hava durumu tahminleri yapar ve bu tahminleri hava durumu raporları veya haritaları şeklinde sunarlar.

İstanbul'a son olarak 2022'nin son günlerinde kar yağmış, yağışlar Silivri ve civarında etkisini göstermişti.

Nüfus yoğunluğu bakımından en kalabalık kentlerden birisi olan İstanbul, yaz aylarında sıcak bir iklime sahiptir. Karadeniz kesimlerine yakın bölgelerde zaman zaman yağışlar olabilir.

Haberturk.com yorum sayfalarında paylaşılan tüm yorumların yasal sorumluluğu yorumu yapan okura aittir ve Haberturk.com bunlardan sorumlu tutulamaz.

İlçeler sınırlı sayıda listelenmiştir. Eğer listede göremiyorsanız aradığınız yer ismini arama kutusuna yazabilirsiniz.

Nüfus yoğunluğu bakımından en kalabalık kentlerden birisi olan İstanbul, yaz aylarında sıcak bir iklime sahiptir. Karadeniz kesimlerine yakın bölgelerde zaman zaman yağışlar olabilir.

Kışın soğUnited kingdom zamanlarında yer yer buzlanma ve don tehlikeleri de söz konusudur. ÇAlright sık yaşanmasa da bu durumlara karşı da tedbirli olmakta fayda vardır. SoğBritish isles havalarda ısı derecesi kadar don ve kar tehlikesine karşı da hava durumuna bakılması gerekir.

Hava durumu tahminleri, meteorolojik veriler ve hava durumu modelleri kullanılarak yapılan tahminlerdir ve bu tahminlerin doğruluğu, meteorolojik verilerin doğruluğuna ve hava durumu modellerinin güncelliğine göre değişebilir.

İstanbul'da kent genelinde rüzgarla birlikte karla karışık yağmur etkili oluyor. Dün sabah saatlerinden itibaren karla karışık yağmur ve lodosun etkili olduğu megakentte yüksek kesimlerde kar başladı.

Produce a tracing rule to track failed requests for here this HTTP status code. To find out more about creating a tracing rule for failed requests, Simply click here.

Ocak ve Şubat aylarında havaların soğumasıyla deniz sularının havadan daha sıcak olması, yağış karekteri üzerine etkili olmuştur. Bu durum kış aylarında yağışların daha fazla düşmesine gardenımcı olmaktadır. Oldukça geniş bir sahaya yayılmış olan İstanbul’da deniz etkisi, topografyadaki farklılık, şehirleşme biçimi, conclusionüstriyel sahaların sıcaklık üzerine büyük etkisi vardır. İstanbul hava sıcaklığı yıllık ortalamada fourteen°C dir. İstanbul'da yılın ortalama sıcaklığı 13.7°C olup Ocak ayı ortalaması -5°C'dir. Temmuz ayı ortalaması ise 22.7°C'dir. İstanbul’da gece ile gündüz arasındaki sıcaklık farkının en fazla olduğu ay Nisan ayıdır. Diğer aylarda gece ile gündüz arasındaki sıcaklık farkı fazla değildir. İstanbul’da denizler sebebiyle yaz aylarında sıcak ve nemli bir havaya sahiptir. Genellikle yazlar sıcak ve bunaltıcı geçer. Nem oranının yüksek olması ile sıcaklık daha da etkili olmuştur.

Vali Yerlikaya, dün yaptığı bir diğer paylaşımda "Saat 18.00'den itibaren ilimizde etkisini artırması beklenen fileırtına, karla karışık yağmur ve kar yağışı nedeniyle motosiklet, elektrikli scooter ve motokuryelerin trafiğe çıkışlarına izin verilmeyecektir" değerlendirmesinde bulundu.

Report this wiki page